Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Мога ли да стана админ
Invision Power Board > Други > Recycle Bin
S@NDOK@N
Здравейте искам да попитам мога ли да стана админ ако трябва и то е задалжително ще рекламирам ип 83.148.94.184 на сървъра и сайта ще го дам и на мой приятели плс дали мога да стана админ кажете
petkoxray
Budi postoqnen v foruma i servera dokaji se i moje6 da poolu4i6 vip prava (slay i slap prava).
Jun
QUOTE(petkoxray)
Budi postoqnen v foruma i servera dokaji se i moje6 da poolu4i6 vip prava (slay i slap prava).

Айде няма нъжа да става като в тъпия отпти-лам! (slay i slap prava) НУЖНИ smile.gif
petkoxray
Еми нужни са пак мога да те спасят от хакер smile.gif Аз няма да давам на всички само на тези които са доказали че ги заслужават.
VaL40o
QUOTE(petkoxray)
Еми нужни са пак мога да те спасят от хакер smile.gif Аз няма да давам на всички само на тези които са доказали че ги заслужават.

Петко, ти даде права на някой хора на ,който лично според мене не трябваше да избързваш да даваш, но това разбирасе си е лично твое решение...
Gabo
QUOTE(VaL40o)
QUOTE(petkoxray)

Петко, ти даде права на някой хора на ,който лично според мене не трябваше да избързваш да даваш, но това разбирасе си е лично твое решение...
мда , така си е
petkoxray
Eми какво да направя все пак са приятели но щом казваш ако може обясни на тошо smile.gif
S@NDOK@N
за slap и slay по добре не ми давай не ми треябват толкоз малко по добре да не съм админ няма смисал но мерси се пак е нещо някой могат да са доволни и на това но яз не
petkoxray
Еми друго немога.Има си достатъчно админи които са коректни.
ЛОК
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.